Ενθουσιασμένος από τον τρόπο που κατάφερε να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη συγκλονιστική νίκη (2-1) επί των Γερμανών, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα του αποτέλεσε το κλειδί για την επικράτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποδείξαμε ότι όταν παίζουμε με τον χαρακτήρα που είχαμε σήμερα, εάν υποφέρουμε και παλεύουμε όπως κάναμε σήμερα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες. Σήμερα η Βόλφσμπουργκ ήταν μία από αυτές. Χάσαμε πέναλτι, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να  γυρίσουμε το ματς.

Έχω βρεθεί και σε άλλα ματς με τέτοια εξέλιξη και δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη «συγκλονιστικός» αγώνας, αλλά θα πω ότι ήταν ενθουσιώδης ο τρόπος με τον οποίο προκριθήκαμε στους ομίλους. Το ρόστερ μας έχει αρκετούς παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψαν και έδειξαν χαρακτήρα.

Στο β΄ ημίχρονο δείξαμε περισσότερη επιθετικότητα, πηγαίναμε αμέσως πάνω στον αντίπαλο που είχε την μπάλα, δεν αφήναμε χώρους και έτσι καταφέρναμε να βγαίνουμε στην αντεπιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε γρήγορους παίκτες όπως ο Γκαρσία, ενώ βοήθησαν πολύ και ο Λιβάγια όταν μπήκε, αλλά και ο Μάνταλος όσο έπαιξε. Και ο Νέλσον (Ολιβέιρα) έτρεξε πάρα πολύ, πρέσαρε μόνος του, κρατούσε τη μπάλα και έδινε ανάσες στους άλλους. Αναφέρομαι σε αυτούς επειδή είναι επιθετικοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης