Στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα θα βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην Nova ανέφερε ότι μίλησε με τον Πορτογάλο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, παρά τις έντονες φήμες σχετικά με τη μετακίνησή του στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου (26/1, 19:30) αγώνα, ο Καρέρα είπε: «Σήμερα και αύριο θα δουλέψουμε εντατικά γιατί χθες ήταν ημέρα ξεκούρασης. Σήμερα θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ενόψει του αγώνα. Δουλεύουμε στις προπονήσεις ανάλογα με τον αντίπαλο. Βλέπουμε τις αδυναμίες του και έτσι προετοιμαζόμαστε και στις στατικές φάσεις. Όλοι μαζί και οι παίκτες και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, δουλεύουμε ώστε να τη βελτιώσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη και να γίνει μεγαλύτερη. Όλα είναι θέμα δουλειάς, δουλειάς, δουλειάς».

Για τα πρώτα δείγματα γραφής του Νταμιάν Σιμάνσκι είπε: «Ο Σιμάνσκι έκανε ένα πολύ καλό ματς στο Βόλο, σαν να ήταν καιρό στην ομάδα. Καταλάβαινε την ένταση, τον ρυθμό. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Ολυμπιακό και τη σπουδαία μεταξύ τους αναμέτρηση δήλωσε: «Είναι ένα ντέρμπι και το κάθε ντέρμπι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Υπάρχει μεγάλη εχθρότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα μπούμε στο ματς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε στους οπαδούς μας τη χαρά που δικαιούνται. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που αγωνίστηκε στο Champions League. Αυτό τα λέει όλα. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης, ανέφερε: «Είναι ο 12ος παίκτης μας και θέλω να είναι εκεί να μας βοηθήσουν να δώσουμε το 300%. Τους περιμένουμε να έρθουν μαζικά στο ΟΑΚΑ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης