Τρεις ημέρες μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του, ο Μάσιμο Καρέρα καλείται να οδηγήσει την ΑΕΚ σε σερί επιτυχιών. Μετά την Ξάνθη, σειρά παίρνει ο Αστέρας Τρίπολης (18/12, 19:30, Novasports 1) και η Λαμία (21/12, 20:00, ΕΡΤ) για τον Ιταλό, ο οποίος μίλησε στη συνδρομητική NOVA.

«Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να κερδίζω. Άρα θέλω και παίκτες με την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο κίνητρο» δήλωσε ο 55χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοί μας είναι πολύ σημαντικοί όπως και για κάθε ομάδα. Είχαμε μεγάλη εκπροσώπηση και τους οφείλω συγχαρητήρια. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι εκείνοι υπερήφανοι για την ομάδα και τους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αναφερόμενος στη νίκη (1-0) στην Ξάνθη, ο Καρέρα εξήρε το πάθος των ποδοσφαιριστών του: «Όλη η ομάδα έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει μέσα στο γήπεδο. Είδα μία εξαιρετική συμπεριφορά απ’ όλους τους παίκτες. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια, αλλιώς αυτό που είδαμε στην Ξάνθη δεν θα έχει κανένα νόημα. Αυτό που μου άρεσε ήταν το πάθος και η θέληση για νίκη έως το τέλος. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε, διότι κάναμε αρκετά λάθη, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Μια ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Είναι όλοι σημαντικοί για να παίρνει η ομάδα νίκες. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μάχη. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση αλλά είμαστε έτοιμοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης