Η πιθανότητα τιμωρίας της έδρας, δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Οι πρωταθλητές παρουσιάζονται πλέον απολύτως αισιόδοξοι, μετά τις σημερινή απόφαση της ΕΠΟ που επέβαλε στον ΠΑΟΚ μικρό πρόστιμο (15.000) για τα επεισόδια στο ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Η έκθεση της αστυνομίας έχει κοινοποιηθεί στην ΑΕΚ και ως προς την ερμηνεία της έννοιας «βιαιοπραγία» δεν αναφέρει κάτι για συμπλοκές. Αντιθέτως, λέει χαρακτηριστικά ότι με τη χρήση δακρυγόνων στο ημίχρονο οι οπαδοί επέστρεψαν στις θέσεις τους. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν διαφορές στις εκθέσεις της αστυνομίας για τα συμβάντα της Τούμπας και του ΟΑΚΑ. Έτσι, στην εκδίκαση (12/10) η Ένωση αναμένεται να ξεμπερδέψει με πρόστιμο. Άλλωστε, επί της ουσίας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (7/10/2017) ήταν από τα πιο… ήσυχα των τελευταίων ετών, δεν σημειώθηκε το παραμικρό μέσα στο ΟΑΚΑ και ό,τι συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο τελείωσε γρήγορα, χωρίς συλλήψεις, χωρίς φθορές, χωρίς τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία στο γήπεδο της Καλλιθέας (12/10, 18:00 Cosmote Sports), η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι δικαίωμα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Αυτοί θα προμηθευτούν δωρεάν το «χαρτάκι» με την επίδειξη του «διαρκείας» τους, καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος, μόλις 2.000. Η διάθεσή τους θα γίνει αύριο, από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης