Ένα άνετο απόγευμα πέρασε η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, όπου επικράτησε 2-0 της Επισκοπής, σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Football League. Σκόρερ για την Ένωση, η οποία χειροκροτήθηκε από περίπου 2.000 φίλους της ήταν ο Αραβίδης.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε από το δεύτερο λεπτό. Μετά από την σέντρα του Μπακάκη από τα δεξιά, ο Αραβίδης με προβολή σκόραρε και έβαλε την Ένωση μπροστά στο σκορ. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα στην Κρήτη, αφού στην ουσία δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η βροχή στο Ρέθυμνο δυνάμωσε, ωστόσο η ΑΕΚ έψαξε ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο Αραβίδης στο 54′ δεν κατάφερε να νικήσει ξανά τον Γουναρίδη, ενώ σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει έχασε στο 70’ ο Μάνταλος. Τελικά στο 77′ ο Αραβίδης με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Μάνταλου, σκόραρε και έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα!

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς):
Γουναρίδης, Αργυρίου, Πετράκος (73’ Πετράκος), Δελήμπασης, Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος (85’ Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (80’ Ντούνης), Πλατέλλας (64’ Κρισάντους), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (75’ Ζόριτς), Αραβίδης.

Η 20η αγωνιστική

Πρώτος Όμιλος
Παναχαϊκή-Πανηλειακός 3-0 (α.α.)

Κυριακή 1 Μαρτίου

Ερμιονίδα-Φωστήρας 1-1 (39′ Παβίσεβιτς – 59′ Γκατσέσα)
Επισκοπή-ΑΕΚ 0-2 (2′, 77′ Αραβίδης)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών
15:00 Άλιμος-Αχαρναϊκός
16:00 Παναιγιάλειος-Χανιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης