Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών ανακοίνωσε ο Στέφανο Σορεντίνο.

Ο Ιταλός πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αναμένεται να «κρεμάσει» τα γάντια του, μετά από σπουδαία καριέρα κυρίως στο καμπιονάτο με τη φανέλα των Τορίνο, Κιέβο και Παλέρμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αποφάσισα και είναι οριστικό. Λέω και επίσημα τέλος. Δέχθηκα αρκετές προτάσεις τους τελευταίους μήνες, αλλά καμία δεν με παρακίνησε για να συνεχίσω την καριέρα μου», δήλωσε σχετικά σε τηλεοπτική εκπομπή του «Sky Sport», όπου συμμετέχει ως σχολιαστής.

Τελευταία ομάδα του Σορεντίνο, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η Κιέβο με την οποία είχε συνολικά 271 συμμετοχές. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε τη διετία 2005-07.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο πολύπειρος γκολκίπερ αποκάλυψε ότι αναμένεται να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποφάσισα να πω αντίο στο ποδόσφαιρο. Αντίο στον καλύτερο φίλο μου τον οποίο εδώ και χρόνια, προστατεύω στην αγκαλιά μου με αποφασιστικότητα και υπερηφάνεια, με τα μάτια ενός παιδιού που έχουν γίνει τα μάτια μιας τίγρης όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι καταπληκτικό, πού μπορεί να σε φέρει η δύναμη ενός ονείρου: να παίξεις εναντίον του Μέσι ή να αποκρούσεις ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ευχαριστώ, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το όνειρο. Χάρη στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου Σάρα, τις κόρες μου, τους φίλους μου, τον μάνατζερ μου, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου με τους οποίους ήμουν αρκετά τυχερός να παίξω.

Ευχαριστώ πολύ όλους. Ακόμη και σε αποχαιρετισμό υπάρχει ένα χαμόγελο: γιατί εξακολουθώ να έχω μια μεγάλη επιθυμία να μείνω στο ποδόσφαιρο και σύντομα θα σας πω για το νέο μου όνειρο. Σας αγαπώ! Ste», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σορεντίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης