Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45 Novasports 2HD) σε παιχνίδι νοκ άουτ με στόχο τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο η Ένωση δεν θα παραταχθεί με την ταμπέλα του φαβορί.

Ο Μάσιμο Καρέρα χαρακτήρισε τον αγώνα ως «το ματς της ζωής μας», αφού ο βαθμός κρισιμότητας είναι τεράστιος, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να μπει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να έχει συνέχεια στη φετινή ευρωπαϊκή της προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός έχει ήδη «μετρηθεί» σε δύο αγώνες «δίχως αύριο», τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που έκρινε τη δεύτερη θέση στην περσινή Super League. Στις δύο περιπτώσεις, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, συνεπώς χρειάζεται απεγνωσμένα μία μεγάλη επιτυχία για να αναστρέψει το κλίμα.

Στην προσπάθειά της αυτή λείπουν οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Μπακάκης και Λάτσι. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ Όλιβερ Γκλάσνερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Κουν Κάστελς και τον Βραζιλιάνο Ζοάο Βίκτορ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του «θωρηκτού» Βάουτ Βέγκχορστ, παρ΄ ότι βρίσκεται με την αποστολή στην Αθήνα.

ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ (play off Europa League)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1η Οκτωβρίου 2020, ΟΑΚΑ (21:30 Novasports 2)

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίσνκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Ολιβέιρα.

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Στέφεν, Λακρουά (ή Μπρουκς), Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Άρνολντ, Κλάους, Μεχμέντι, Μπρέκαλο Βέγκχορστ (ή Γκίντσεκ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης