Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Μουάμερ Τάνκοβιτς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Expressen.se, η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Χάμαρμπι, που είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά όσα αναφέρει το σουηδικό δημοσίευμα:

«Ο Τάνκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του σουηδικού πρωταθλήματος φέτος. Σκοράρει συνεχώς και εισέπραξε και κλήση από τον Άντερσον στην Εθνική. Το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεώσει. Αυτό σημαίνει πως η Χάμαρμπι θα πρέπει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο αν θέλει να πάρει χρήματα για εκείνον.

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τάνκοβιτς και μια από αυτές είναι η ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα έκανε μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη και τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπος του γνωρίζουν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάνκοβιτς έχει αγωνιστεί σε Φούλαμ, Αλκμάαρ και έχει ενημερώσει την Χάμαρμπι πως σε περίπτωση που αποχωρήσει θέλει να βρεθεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον δεν είναι γνωστό ακόμα, αλλά θα το… μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Φέτος, ο Τάνκοβιτς έχει 14 γκολ σε 8 συμμετοχές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης