Χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Μάνταλο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Ζόρια Λουχάνσκ την Πέμπτη (26/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Η προετοιμασία της Ένωσης ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα και εκτός από τον αρχηγό θα απουσιάσουν ο τραυματίας Έλντερ Λόπες, ο ανέτοιμος Λιβάι Γκαρσία, ο Νταμιάν Σιμάνσκι που δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA και οι Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς που ήταν τα πιο πρόσφατα θύματα του κορονοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, όπως άλλωστε και ο Γκαρσία ο οποίος θα αρχίσει σταδιακά να παίρνει χρόνο συμμετοχής από το επόμενο ματς. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην ομάδα ο νεαρός Γιάννης Σαρδέλης, που ήταν εκτός από την αρχή της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί τον Ιούλιο.

Έτσι, την αποστολή απαρτίζουν 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης