Απέναντι στον Άγιαξ (19.55, COSMOTE SPORT 2 HD) η ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Έχοντας στο πλευρό της τουλάχιστον 2.000 φίλους της, η «Ένωση» του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αγωνιστεί στην «Johan Cruyff Arena» και θα κουνήσει σεντόνι 4.305 ημέρες μετά την τελευταία της φορά και το ματς του 2006 απέναντι στην Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα, αλλά και τους τραυματίες Μπογέ και Αλμπάνη. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με 4-4-1-1. Ο Μπάρκας θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Χουλτ, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Μπακάκη.
Οι Γαλανόπουλος και Σιμόες θα ξεκινήσουν στο κέντρο, ο Μάνταλος θα βρεθεί αριστερά και ο Γκάλο δεξιά. Ο Πόνσε αναμένεται να παίξει στην κορυφή και ο Κλωναρίδης θα του προσφέρει βοήθειες. Να σημειωθεί ότι ο Τσόσιτς διεκδικεί θέση στο αρχικό σήμα και αν τελικά πάρει φανέλα βασικού, θα παίξει μαζί με τους Γαλανόπουλο και Σιμόες στο κέντρο, ενώ ο Γκάλο θα μείνει στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με το κλασικό 4-3-3. Ο Ονάνα θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ταλιαφίκο, Μαζρόι, Μπλιντ και Ντε Λιχτ. Σένε, Νέρες και Ντε Γιονγκ θα παίξουν στον άξονα, με τους Τάντιτς και Ζίγετς στα «φτερά» και τον Χούντελαρ στην κορυφή.

Ο 5ος όμιλος

19.55 Άγιαξ – ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 2 HD)
22.00 Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE SPORT 2 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα:

6ος Όμιλος
19.55: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Χόφενχαϊμ (COSMOTE SPORT 4 HD)
22.00: Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν (COSMOTE SPORT 5 HD)

7ος Όμιλος

22.00: Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (COSMOTE SPORT 9 HD)
22.00: Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα (COSMOTE SPORT 3 HD)

8ος Όμιλος
22.00: Βαλένθια – Γιουβέντους (COSMOTE SPORT 8 HD)
22.00: Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 7 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης