H AEK πέταξε στη Μυτιλήνη δύο πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συμμετοχής της στα πλέι οφ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 την Κυριακή με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μπουονανότε είχε δοκάρι στο 84′ στην σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πογέτ χρησιμοποίησε τους Μπουανανότε και Τζεμπούρ αντί τον Γιόχανσον και Αραβίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιντρινόμαυροι», που ήθελαν τη νίκη για να αγκαλιάσουν τη δεύτερη θέση, είχαν την πρώτη την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Η πιο αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο πρώτο λεπτό όταν ο Μπουονανότε γύρισε τη μπάλα, αλλά ο Τζεμπούρ δεν μπόρεσε από την μικρή περιοχή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Μπουονανότε στο 84’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά όμως, οι «κιτρινόμαυροι» δικαιούνται να φωνάζουν για πέναλτι στις καθυστερήσεις, όταν σέντρα του Αραβίδη σταμάτησε στο χέρι του Ούκα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Kίτρινες:
Φαβάλι, Καλτσάς, Αρθο, Σιμόες

Καλλονή (Καραγεωργίου):
Δαύκου, Μίκιτς (84’ Σπυρόπουλος), Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Γεωργίου, Φαβάλι (86’ Ούγκο), Γιορέντε, Μανουσος (79’ Κάρλσον).

ΑΕΚ (Πογέτ)
: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γιόχανσον), Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα (64’ Αραβίδης), Τζεμπούρ (74’ Πέκχαρτ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης