Η συμμετοχή του Μόρτεν Βέγκχορστ στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ, ήταν η «είδηση» που βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου του Όλιβερ Γκλάσνερ.

Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ παρουσιάστηκε αισιόδοξος, ενώ διευκρίνισε ότι όλοι όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ανάμεσά τους και ο πανύψηλος Ολλανδός φορ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το τελευταίο βήμα πριν από τους ομίλους Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη αμυντικά, αλλά έχει και δημιουργικούς παίκτες στην επίθεση. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, γι αυτό κι εμείς το βλέπουμε ως τελικό» είπε ο Γκλάσνερ και αναφερόμενος στο scouting που έχει κάνει, τόνισε:

«Η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα και παίκτες με ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός», όπως ο Λιβάγια, ο Ολιβέιρα, ο Μάνταλος. Είναι κρίμα που δεν υπάρχουν θεατές. Οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί για τις αντιδράσεις τους και θα χαιρόμουν πολύ να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ενδεχόμενο απουσίας βασικών παικτών είπε: «Συμβαίνει να υπάρχουν απουσίες. Παρόλα αυτά, όλοι όσοι είναι μαζί μας είναι ετοιμοπόλεμοι και θα τα δώσουν όλα. Οι Καστέλς και Βίκτορ είναι τραυματίες, άλλα όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή μας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης