Προς αναβολή οδεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/5, 20:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε εκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφορικά με τη διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έχουν λυθεί ακόμη μια σειρά ζητημάτων σχετικά με την ασφαλή τέλεση του, όπως όλα δείχνουν θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του ματς στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο μεγάλο πρόβλημα απ’ όλα είναι με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων. Γι’ αυτό άλλωστε αν και  έχουν τυπωθεί εισιτήρια για τον τελικό, δεν έχουν πάνω ούτε θέση, ούτε σειρά.

Η πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε τοποθέτησή της για τον επικείμενο τελικό αναφέρει ότι «…ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες του εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος».

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο που θα κάνει γνωστή την απόφαση για αναβολή του τελικού Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης