Η ΑΕΚ, αν και προηγήθηκε 3-0 στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ισοφαρίστηκε σε 3-3 σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά.

Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 31ου πρώτου λεπτού, όπου ο Καμάου του ΟΦΗ κλότσησε στο πρόσωπο τον Χατζισαφί, με αποτέλεσμα ο Ιρανός αριστερός αμυντικός της Ένωσης να πέσει στο έδαφος και να του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες ενώ είχε ματώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φωτιάς όχι μόνο δεν απέβαλε τον παίκτη της ομάδας της Κρήτης, στη φάση που η μπάλα βρισκόταν πιο μπροστά, αλλά πολύ περισσότερο δεν τιμώρησε καν με κίτρινη κάρτα την αντιαθλητική ενέργεια.

Αντίθετα, πέντε λεπτά μετά, κόκκινη κάρτα είδε ο Λιβάι Γκαρσία για απώθηση αντιπάλου, ενώ είχε δεχθεί μαρκάρισμα… κατς από τον αντίπαλό του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη θέση του συλλόγου αναφέρει συγκεκριμένα:

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης