Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Χοφενχάιμ για τη μεταγραφή του διεθνούς Σέρβου μέσου, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό με την παρουσία του -ως δανεικός- στον Παναθηναϊκό το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα έχουν δώσει τα χέρια και με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μάλιστα έφτασε την Κυριακή στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Αλμέιδα.

Ο 27χρονος άσος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον «δικέφαλο», που θα καταβάλλει περίπου 2 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν, με νέο δανεισμό, ωστόσο η Χοφενχάιμ επιθυμούσε την πώληση του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία και ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα όσο και τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης το φετινό καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης