Το 21χρονο επιθετικό, Μοχάμαντ Αμπού Ζράικ από την Ιορδανία «έκλεισε» η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την ομάδα του, την Αλ Ραμτά όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να σταλούν στους «κιτρινόμαυρους» υπογεγραμμένο το (πολυετές) συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή, αλλά και κάποια επιπλέον έγγραφα, που είναι απαραίτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μοχάμαντ Αμπού Ζράικ θα βάλει στα ταμεία της από την μετακίνηση του παίκτη στον «δικέφαλο» περίπου 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος άσος είναι διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας, ενώ φέρεται να είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και του ΑΠΟΕΛ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε 700 εισιτήρια για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (29/8) με την Τραμπζονσπόρ στο «Σενόλ Γκιουνές» της Τραπεζούντας.

Η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ και από αύριο (Παρασκευή, 23/8) έως και την Κυριακή (25/8) θα διατίθενται αποκλειστικά στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Την Δευτέρα και την Τρίτη η διάθεσή τους θα συνεχιστεί από το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη Θύρα των VIP) από τις 10 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα από το πρωί της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης (15.30) θα λειτουργήσει μέσω του επίσημου site της ΑΕΚ η διαδικασία της ηλεκτρονικής πώλησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης