Iκανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ για τα δεδομένα της εποχής εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη λήξη του ισόπαλου φιλικού (1-1) με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης»:

«Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που χρειαζόμαστε ακόμη. Θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που ασχολούνται. Εγώ θέλω να δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση, να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι» είπε σχετικά ο τεχνικός του δικεφάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος. Ηταν το πρώτο φιλικό. Είναι λογικό τα πόδια να είναι βαριά. Τα παιδιά όμως έδειξαν διάθεση. Και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν. Κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο από την αρχή, βγήκαν. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε πιο γρήγορα. Να έχουμε πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία, αυτό είναι το παιχνίδι που μου αρέσει και αυτό θα προσπαθήσω να δουλέψουμε».

Για την μέτρια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν θα συμφωνήσω γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Μην ξεχνάτε υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ακόμη γνωρίζονται στο γήπεδο για να γίνει ομοιογενές σύνολο».

Για την προσαρμογή των νέων παικτών: «Η προσαρμογή αγωνιστικά θέλει τον χρόνο της. Όμως από την προσαρμογή σε σχέση με την συμπεριφορά της υπόλοιπης ομάδας είμαι ικανοποιημένος. Ολα τα παιδιά αγκάλιασαν τους νέους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτό το κλίμα θέλω στα αποδυτήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης