Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό του άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναφορικά με τη διακοπή στο τέλος από την εισβολή μερίδας οπαδών της ομάδας του είπε με νόημα ότι «το μόνο που δεν μπορείς να νικήσεις είναι η βλακεία», υπογραμμίζοντας ότι είναι υπερήφανος για τους υπόλοιπους φιλάθλους της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα. Για το παιχνίδι ήθελα να πω ότι έγινε ντέρμπι, ένα δυνατό ματς. Με δύο καλές ομάδες, άσχετα αν μας χωρίζει μια κατηγορία. Είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό χάρη στα παιδιά. Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα γκολ σ’ ένα ματς που ελέγχαμε δίχως να δεχτούμε πίεση και φάσεις, αν εξαιρέσουμε μία. Είχαμε και εμείς φάσεις να σκοράρουμε. Ζω ένα “deja vu”, με το σημερινό. Αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό. Τελικά, το μόνο που δεν μπορείς να νικήσεις είναι η βλακεία. Δεν θα σταθώ σε αυτούς. Θα σταθώ στον υπόλοιπο κόσμο. Τους ευχαριστώ, όπως και τα παιδιά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της Ένωσης

Αναφορικά με τους στόχους της ΑΕΚ από δω και πέρα ο «Κολοσσός» επεσήμανε: «Ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλαμε να προχωρήσουμε. Ο τρόπος μάς πικραίνει περισσότερο. Στο τέλος δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα, αν δούμε και τα δύο ματς. Με στεναχωρεί όμως το “deja vu”. Το έζησα πριν δύο χρόνια. Δεν βάζουμε μυαλό από τα δικά μας λάθη. Θα σταθώ στους παίκτες μου. Έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Του χρόνου με το καλό, να δούμε πάλι ένα καλό ματς».

«Κατ’ αρχάς είχαμε ομάδα με πολλά παιδιά Ελληνόπουλα. Ξέρουν τη φανέλα και το βάρος. Σε δύο ματς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δέχτηκαν γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αυτό συμβαίνει. Τους έκλεψαν το δικαίωμα να τους χειροκροτήσει ο κόσμος και αυτοί να χειροκροτήσουν. Δεν το έχουν ξαναζήσει. Μπορούν να συνεχίζουν να φορούν αυτήν τη φανέλα. Δεν θα μας επηρεάσει. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Ο βασικός στόχος μας είναι η ΑΕΚ να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Δεν είναι δουλειά μου αν τα ξαναζήσουμε αυτά. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον κηπουρό, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Αν 5-10 δεν θέλουν… Είχα μιλήσει για αυτοσυγκράτηση. Δεν εισακούστηκα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην αλλαγή του Μάνταλου, ο Δελλας ανέφερε: «Σημαντικό κομμάτι για εμάς ο Μάνταλος. Και μετά την αλλαγή του Πέτρου, δεν απειληθήκαμε. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός της ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει την πιθανότητα παράβασης στο γκολ του Χάρα, επισημαίνοντας: «Το γκολ μού είπαν τα παιδιά, ότι μπήκε με το χέρι. Δεν το έχω δει. Μόνο τα παιδιά μού το είπαν. Όπως και να ‘χει, είμαι περήφανος. Τελικά, στο τέλος έγινε το μοιραίο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης