Πανευτυχής εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους».

Στο περιθώριο της αποχαιρετιστήριας γιορτής της Ένωσης, ο «Κολοσσός» εμφανίστηκε έτοιμος να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε οι διοίκηση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα του να ανοίξει μια νέα περίοδος για την ομάδα, που θα γραφτούν νέες σελίδες, με χρυσά γράμματα.

«Ήταν δύο δύσκολα χρόνια, αλλά τα πιο απαιτητικά είναι μπροστά μας. Ήταν μια γιορτινή μέρα, οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και όσους βοήθησαν την ομάδα. Κατ’ επέκταση τώρα κλείνει μια μαύρη περίοδος για την ομάδα, μια μαύρη σελίδα. Ξεκινά μια καινούρια περίοδος και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψουμε με χρυσά γράμματα καινούριες σελίδες», είπε χαρακτηριστικά. 

Κι όταν ερωτήθηκε επί προσωπικού, σημείωσε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρότερα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ξέρετε πως πάντα μιλάω λίγο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να πω ό,τι θέλω να πω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης