Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (19:00, Cosmote Sport 2) στον ημιτελικό-ρεβάνς που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 2-1 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ η Ένωση έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν μέσα από το αποψινό ματς.

Οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν να βρεθούν στον τελικό για να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια! Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Σόουζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αρχικό σχήμα ο Κουέστα θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Σάσα, Δεληζήσης, Ροζ και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Τόνσο και ο Ματίγια, με τον Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Για την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα θα επιλέξει τον Τσιντώτα ως βασικό τερματοφύλακα. Στην άμυνα θα παίξουν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Λόπες. Ο Κρίστισιτς θα είναι στα χαφ, με τους Σιμάνσκι και Μάνταλο στο κέντρο. Στα δεξιά θα παίξει ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης