Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, πριν τον εντός έδρας αγώνα πλέι οφ της Κυριακής (28/6, 21:30) με τον Ολυμπιακό.

«Χίλιες φορές θα επέλεγα να είμαι εδώ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος, ο οποίος ελπίζει ότι και τη νέα σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη και την πρόκριση της ΑΕΚ, ενώ σχολίασε εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους»: «Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ο τρίτος μου τελικός στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Και όπως λέμε στην Αργεντινή, στην Ισπανία και εδώ στην Ελλάδα: Νομίζω θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, νομίζω αυτή τη φορά θα είναι για να νικήσουμε».

Αναλυτικά ο Αραούχο είπε:

Για το πώς έζησε το ματς με τον Άρη και την πρόκριση: «Όταν χρειάστηκε να μπω η ομάδα έχανε. Αφού μπήκα, δεχθήκαμε κι άλλο γκολ. Δόξα τω Θεώ, είχαμε την τύχη και χάρη τον Μάρκο (σ.σ. Λιβάγια) ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι είπε με τον Λιβάγια στον αγώνα ρεβάνς με τον Άρη όταν έστειλε το ματς στην παράταση: «Το μόνο που σκέφτηκα ηταν να τρέξω να τον αγκαλιάσω όσο πιο σφιχτά μπορούσα γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να πάμε το ματς στην παράταση. Τίποτα άλλο: Μία σφιχτή αγκαλιά».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες κι αν τον προβληματίζουν: «Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί η ομάδα βλέπω όταν είναι συγκεντρωμένη δημιουργεί ευκαιρίες. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει κι άλλες όχι. Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό είναι το σημαντικό. Ελπίζω στο παιχνίδι της Κυριακής να μπορέσουμε να σκοράρουμε, να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που χάσαμε με τον Άρη και με τον Ολυμπιακό να γίνουν γκολ».

Για τον τραυματισμό του και τι σκεφτόταν: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να γίνει σωστή αποκατάσταση και να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν. Εκανα μία μεγάλη προσπάθεια η οποία μου βγήκε σε καλό. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα και τις ευκαιρίες που έχασε: «Όταν είδα τις χαμένες ευκαιρίες η αλήθεια είναι ότι μου κόστισε. Κάθε φορά με… πονάει, όταν χάνω μία ευκαιρία. Αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτό που ήταν να κάνω είναι να πεισμώσω για να βάλω το γκολ. Όπως κι έγινε. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις πολλές απουσίες: «Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πανέτοιμοι στο να δώσουν το 120% του εαυτού τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για το πώς βλέπει τον Ολυμπιακό: «Θα προτιμούσα να μην πω κάτι για τον Ολυμπιακό. Ξέρω για την ομάδα μου: ότι θα μπει στο γήπεδο να κερδίσει».

Για την επέκταση του δανεισμού του για έναν ακόμη μήνα κι αν τον ικανοποιεί αυτή η εξέλιξη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ειμαι πολύ χαρούμενος πάντα όταν φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, είτε είναι στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Περνάω καλά, νιώθω καλά, είμαι ευτυχισμένος. Μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε και φυσικά και τη Λας Πάλμας, που ήρθε σε συνεννόηση και συμφωνία. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος».

Για το «δέσιμό» του με την ΑΕΚ και τον κόσμο της ομάδας: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές, πως υπάρχει τέτοια αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Αυτό που νιώθω είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίζω το ποδόσφαιρο που θέλω. Κάνω τα λάθη μου και βλέπω ότι ο κόσμος μου τα συγχωρεί. Οπότε αυτό με κάνει χαρούμενο, με κάνει ευτυχισμένο. Θα επέλεγα χίλιες φορές να είμαι εδώ…»

Για το τι θα μπορούσε να πει στον πρόεδρο της Λας Πάλμας για να συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Το πλέον σημαντικό είναι να πείσω την ΑΕΚ ότι πρέπει να είμαι εδώ. Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας που έρχεται για να μπορέσω να αποδείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία παιχνίδια νομίζω είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Αυτό που είναι λογικό να γίνει είναι να έρθουν σε διαπραγματεύσεις οι δυο ομάδες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι ο τρίτος μου τελικός στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Και όπως λέμε στην Αργεντινή, στην Ισπανία και εδώ στην Ελλάδα: Νομίζω θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, νομίζω αυτή τη φορά θα είναι για να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης