Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Super League, απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων και τόνισε ότι «η ΑΕΚ πρέπει πάντα να παλεύει για να βρίσκεται στην κορυφή», αλλά παράλληλα επισημαίνει ότι «και λάθη να κάνω, θα προσπαθώ πάντα, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα».

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πώς ένιωσες όταν οι οπαδοί φώναζαν το όνομά σου στον αγώνα με τον Ιωνικό;

Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ… Είμαι ευτυχισμένος! Τίποτα άλλο!

-Σέρχιο, πιστεύεις ότι τη φετινή σεζόν (με μια ολοκαίνουρια ομάδα) η ΑΕΚ θα εκπληρώσει τους στόχους της; Τι να περιμένουμε από εσένα; Και ποια η ψυχολογία της ομάδας μέχρι στιγμής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να παλεύει για να βρίσκεται στην κορυφή. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εγώ; Πάντα θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Και λάθη να κάνω θα προσπαθώ πάντα, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα. Η ομάδα ψυχολογικά είναι καλά. Οι νίκες σού δίνουν πάντα σιγουριά. Και αυτό είναι που χρειαζόμαστε.

-Να ξέρεις ότι κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ θέλει να σε δει να σκοράρεις πρώτος στο καινούριο γήπεδο. Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε περισσότερο κατά την επίσκεψή σου σε αυτό;

Η πρώτη μου σκέψη είναι να δω αυτό το γήπεδο γεμάτο με εσάς τους φιλάθλους μας, που μας δίνετε δύναμη σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι που σκέφτομαι σε αυτή τη φάση.

-Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το ίνδαλμά σου;

Μου αρέσει πολύ ο Κουν Αγκουέρο. Πάντα πάω δυνατά, γιατί αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι θα πάρω την μπάλα ό,τι και να γίνει! Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να παλέψω για την μπάλα.

-Σέρχιο τι σημαίνει η ΑΕΚ για σένα;

Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά! Με έχει βοηθήσει σε κάποιες από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου, την πρώτη φορά που ήρθα. Από την πρώτη φορά μέχρι και σήμερα υπάρχει μια σύνδεση με εσάς που δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει αυτό το συναίσθημα!

-Έχεις στο μυαλό σου κάποιον πανηγυρισμό να τον καθιερώσεις όποτε σκοράρεις;

Για την ώρα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Όπως μου βγει…

-Η κατάκτηση του τίτλου φέτος είναι εφικτός στόχος; Η ομάδα έκανε πολύ ποιοτικές προσθήκες γύρω σου, θα δούμε έναν ακόμα καλύτερο Αραούχο;

Μακάρι, θα παλέψουμε γι’ αυτό. Γι’ αυτό θα δώσουμε και την ψυχή μας όλοι μας, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο κι εγώ, για να δώσουμε χαρά σε εσάς που το αξίζετε έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν μπορούσατε να έρθετε στο γήπεδο.

-Πώς φαντάζεσαι το μέλλον στην ΑΕΚ;

Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε τίτλους και να είμαστε στην Ευρώπη. Αυτό είναι που θέλουν τόσο οι φίλαθλοί μας όσο κι εμείς.

-Σε ποια ομάδα θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου;

Τώρα βρίσκομαι εδώ, έχω συμβόλαιο για χρόνια, οπότε θα απολαύσω κάθε στιγμή μαζί σας και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

-Σέρχιο, τι σε έκανε να ερωτευτείς την ΑΕΚ;

Το ότι από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και ποτέ δε μου γύρισαν την πλάτη τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; Πιστεύεις ότι θα τους καταφέρετε;

Το έχω ξαναπεί.. Να ξαναδώσουμε αυτό που θέλει τόσο πολύ ο κόσμος, να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα.

-Φαντάζεσαι τον εαυτό σου για πολλά χρόνια, ίσως και για την υπόλοιπη καριέρα σου, ως μέλος της;

Ναι, ο κόσμος μού το δείχνει πάντα, ακόμη, όπως είπα και πριν, δεν ξέρω γιατί με αγαπάει τόσο πολύ, αλλά αισθάνομαι καλά το να είναι στο πλευρό μου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης