Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί ο Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο. Ο Ισπανός, που ήταν «δεξί χέρι» του Μανόλο Χιμένεθ από το καλοκαίρι του 2017, ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στους παίκτες, επικαλούμενος προσωπικά ζητήματα.

Ο 45χρονος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, ενώ είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Χιμένεθ, τον οποίο μάλιστα είχε αντικαταστήσει σε κάποιες προγραμματισμένες τηλεοπτικές παρουσίες προς το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ για 7 αναμετρήσεις στην «πρωταθληματική» σεζόν 2017/18, έχοντας ισάριθμες νίκες, καθώς ο Χιμένεθ ήταν τιμωρημένος για 1,5 μήνα (15+30 ημέρες).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η απόφαση Ουφάνο ήταν ειλημμένη από πέρσι το καλοκαίρι, όταν ακολούθησε τον Χιμένεθ στη Λας Πάλμας.

Η συνεργασία τους θα ολοκληρωνόταν στο τέλος της περιόδου 2018/19, ανεξάρτητα σε ποιον σύλλογο θα βρίσκονταν. Τελικά η «μοίρα» τους έφερε ξανά στην ΑΕΚ, όπου οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από ποδοσφαιριστές, ο Χιμένεθ θα αρχίσει την αναζήτηση και βοηθού, εφόσον βέβαια οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην Ενωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης