Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-1 της Ανόρθωσης σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο. Η Ένωση προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αλμπέρτο Αγκιλάρ στο 2’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν οι Αλμέιδα (49’) και Χριστοδουλόπουλος (73’). Η Ανόρθωση ισοφάρισε προσωρινά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκονσάλβες (37’).

Η ΑΕΚ προηγήθηκε σχεδόν με τη… σέντρα. Μετά το γύρισμα του Ντίντακ ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κύπρου, Κόπριβετς, δεν συγκράτησε τη μπάλα και αφού χτύπησε στον Αγκιλάρ κατέληξε στα δίχτυα της Ανόρθωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση απείλησε στη συνέχεια με τον Γιόχανσον και τον Πέκχαρτ, όμως οι Κύπριοι κέρδισαν μέτρα και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 37’ ο Γκονσάλβες κέρδισε πέναλτι από τον Ντίντακ και αφού εκτέλεσε σωστά σημείωσε το 1-1.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε εκ νέου στο 49’, όταν ο Αραβίδης επιχείρησε τη σέντρα και ο Αλμέιδα από κοντά σκόραρε. Στο 73’ ο Πορτογάλος βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Χριστοδουλόπουλο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 90’ ο Ανέστης νίκησε σε τετ α τετ τον Οικονομίδη.

Ανόρθωση – ΑΕΚ 1-3 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 37′ πεν. Γκονσάλβες – 2′ αυτ. Αγκιλάρ, 49′ Αλμέιδα, 73′ Χριστοδουλόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Ντίντακ

Κόκκινες κάρτες:


Ανόρθωση (Νεόφυτος Λάρκου):
Κόπριβετς, Γκιγίερμε, Ερέρο (46′ Γκάμπριελ), Αλμπέρτο Αγκιλάρ, Καλντερόν, Βίκτορ, Οικονομίδης, Κολούνγκα (64′ Πελέ), Ράγιος, Καλό, Γκονσάλβες (85′ Αριστοτέλους).

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (86′ Κολοβέτσιος), Μπακάκης, Ντίντακ (66′ Ντίας), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (46′ Χριστοδουλόπουλος), Πατίτο (60′ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (46′ Αραβίδης), Πέκχαρτ (46′ Αλμέιδα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης