Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με τον ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους σε συνέντευξή του.

Ο 21χρονος μέσος, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός, μιλώντας στο gazzetta.gr υπογράμμισε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να πάει στην Ένωση και δεν το σκέφτηκε ούτε και όταν έγινε η επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έγινε αυτό που ήθελες τελικά;

«Ναι το είχα πει και στη διοίκηση ότι θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που έγινε τελικά αυτό! Από την στιγμή που έγινε η πρόταση ήθελα να πάω στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε όμως πρόταση και από τον Ολυμπιακό… Δεν μπήκες σε σκέψεις;

«Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά είχα πει και στον εαυτό μου ότι θα πάω στην ΑΕΚ και αυτό δεν μπορούσα να το αλλάξω. Όλα πήγαν καλά τελικά».

Περίμενες πέρσι το καλοκαίρι πως ένα χρόνο μετά θα σε θέλουν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα;

«Έκανα δύο πολύ καλές χρονιές με την Κέρκυρα… Δεν το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να προκύψουν δύο τόσο καλές προτάσεις. Τελικά ήρθαν όμως και σίγουρα ήταν για καλό όλο αυτό που έγινε».

Φοβήθηκες πως κάποια στιγμή μπορεί να στραβώσει το deal με την ΑΕΚ, μιας και κράτησε πολύ καιρό αυτή η υπόθεση;

«Όντως κράτησε δύο μήνες η διαπραγμάτευση, όμως είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΑΕΚ και… τέλος καλό, όλα καλά! Σίγουρα βοήθησαν και οι άνθρωποι της Κέρκυρας, έχω εξαιρετική σχέση με την ομάδα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακούσουν αυτό που ήθελα».

Πλέον που τώρα είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, τι κρατάς από τα τρία χρόνια που πέρασε στην Κέρκυρα;

«Οι δύο από τις τρεις χρονιές ήταν επιτυχημένες, βοήθησα εγώ την ομάδα και εκείνη εμένα. Το γεγονός ότι ήρθαν προτάσεις το οφείλω σε αυτούς και στον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ βασικός».

Θα έχει πρόβλημα η πρώην σου ομάδα πιστεύεις τη νέα χρονιά μετά και την αλλαγή προπονητή που είχαμε πριν κάποιες μέρες;

«Είναι ίδια ομάδα με πέρσι. Έχει πολύ καλό υλικό και θέλω και εγώ να πετύχει τους στόχους της, όπως και όλοι στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης