Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Παουλίνιο.

Ο Πορτογάλος μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, υπέγραψε με την «Ένωση» συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 (υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του «δικέφαλου», εν όψει της νέας σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «27».

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Σέρτζιο Μότα (Παουλίνιο) από την πορτογαλική Τσάβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1991 Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2021 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και επέλεξε τον αριθμό 27 για τη φανέλα του.

Προϊόν της περίφημης Ακαδημίας της Πόρτο, της οποίας υπήρξε μέλος για εννέα χρόνια, ο Παουλίνιο υπήρξε διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας Κ16 και «κατέγραψε» περισσότερες από 230 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις αγωνιζόμενος σε Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Ουνιάο Μαδέιρα, Τσάβες και Μπράγκα από το 2010 έως το 2019.

Είναι ο 11ος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία της ΑΕΚ, μετά τους Αντόνιο Φόλια, Μπρούνο Άλβες, Ζεράλντο Άλβες, Μανού, Αρνάλντο Εντίνιο, Γιάγκο Φερνάντες, Έλντερ Μπαρμπόσα, Ούγκο Αλμέιδα, Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες.

Παουλίνιο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο www.aekfc.gr και στην κάμερα του AEK TV:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω υπογράψει στην ομάδα της ΑΕΚ, μια πολύ ιστορική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός της χώρας μου, μίλησα με τον Αντρέ Σιμόες τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα.

Η παρουσία αρκετών Πορτογάλων στην ομάδα είναι κάτι θετικό για εμένα, καθώς και ένας από τους λόγους για τους οποίους πείστηκα να έρθω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε μαζί πολύ καλή δουλειά και θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ.

Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παρά πολύ παθιασμένος και “πεθαίνει” αν χρειαστεί για να υποστηρίξει την ομάδα του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω κι εγώ τη ζωή μου για την επιτυχία της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης