Επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την ΑΕΚ η μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της.

Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» με ανάρτησή τους στα social Media αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, γνωστοποίησαν ότι ο 49χρονος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική τους ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Κωστέ» ανέλαβε την ΑΕΚ ως υπηρεσιακός μετά την αποπομπή του Καρντόσο, ωστόσο μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Τραμπζονσπόρ και του Αστέρα Τρίπολης αποφασίστηκε να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της ομάδας.

Στο τιμ του 49χρονου προπονητή θα προστεθούν και ακόμη δύο νέα πρόσωπα: ο Παναγιώτης Βούλγαρης (γυμναστής), ο οποίος είχε αποχωρήσει με την ομάδα για να δουλέψει με το τιμ του Γκουστάβο Πογέτ, και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός της Κ-19 του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης