Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο η Λάρισα και η ΑΕΚ.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες και μεγάλη ένταση οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο «AEL FC Arena», για την 6η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, μετά το 2-2 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τον βαθμό που πήραν σήμερα έφτασαν τους 11, ενώ οι γηπεδούχοι πλέον έχουν 8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές μονομαχίες, τέσσερις κίτρινες κάρτες κι έτσι μοιραία οι αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήρθαν ποτέ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε. Ειδικά στο διάστημα 57΄-66΄σημειώθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες, με την  ΑΕΚ να κάνει την αρχή στο 58’, όταν ο Λιβάγια εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», βλέποντας την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και διεκδίκησε με αξιώσεις το γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις, ωστόσο εν τέλει απέτυχαν να σκοράρουν από εξαιρετική θέση κατά σειρά οι Μπράλιτς (58΄), Ντάουντα (61΄), Μιχαήλ (64΄) και Ουάρντα (66΄).

Στο 83′ ο Μόρας έκοψε την μπάλα πάνω στο γραμμή, μετά το σουτ του Μάνταλου, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη σε ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος, μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν και εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμό των ποδοσφαιριστών σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

 

 

Κίτρινες: Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπέρτος – Λιβάια, Βράνιες, Παουλίνιο, Ζεράλδες

 

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (90΄ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (85′ Φατιόν), Μπέρτος, Ουάρνα, Ντάουντα (72΄ Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74΄Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (84′ Οικονόμου), Σιμόες, Ολιβέιρα (46′ Ντέλετιτς), Λιβάια.

Πηγή βίντεο: Νovasports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης