Μετά το ρεπό που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη, ως δώρο για τη νίκη επί της Λάρισας και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (ΟΑΚΑ, Σάββατο 12/5 κόντρα στον ΠΑΟΚ), οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Για μία ακόμη ημέρα, οι Ογκνιέν Βράνιες και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, με τον Έλληνα πλάγιο επιθετικό να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (28η αγωνιστική, ΟΑΚΑ, Κυριακή 22/4, 19:00). Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Υπενθυμίζεται πως για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει ούτως ή αλλιώς στον Βράνιες, ο οποίος είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Παιχνίδι για το οποίο οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η «Ένωση» με έναν βαθμό – με βάση τις υπάρχουσες δικαστικές αποφάσεις – θα κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Μέχρι χθες βράδυ είχαν κάνει… φτερά πάνω από 20.000 εισιτήρια ενώ με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεσή τους και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης