Το πρωί της Τρίτης (7/12) θα υποβληθεί σε αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξης μηνίσκου στο αριστερό γόνατο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τον προεγχειρητικό έλεγχο και αύριο θα χειρουργηθεί από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης, Παντελή Νικολάου.

Εδώ και δύο εβδομάδες, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε αρχίσει η συζήτηση για το πότε θα έμπαινε στο χειρουργείο. Σε πολλές προπονήσεις ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα για να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πώς διαισθανόταν ότι κάτι καλό θα συμβεί, αφού ήταν ο MVP της ΑΕΚ στη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διάστημα αποθεραπείας του θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης. Ωστόσο δεν πρόκειται να είναι μικρότερο από ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, εάν όλα πάνε καλά, στο μέσον Ιανουαρίου 2022. Στο διάστημα αυτό θα χάσει τουλάχιστον έξι επίσημους αγώνες της ΑΕΚ, πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης