Από επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη ο Αντρέ Σιμόες, για να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο μέσος της ΑΕΚ χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Λάκη Νικολάου και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζει στην καριέρα του ο Πορτογάλος κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τις λιγότερες συμμετοχές (26 σε όλες τις διοργανώσεις) στα δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«O αρχηγός της ομάδας μας, Αντρέ Σιμόες, υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το πρωί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχές από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Πορτογάλο μέσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Σιδερένιος, capitano!».

Η LG «μπαίνει» στην «Αγια-Σοφιά»

Μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα στην «Αγιά Σοφιά». Σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία του συλλόγου με την LG που θα είναι αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ για τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας του.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο μεγάλοι φωτεινοί πίνακες στην «Αγιά Σοφιά» θα φέρουν την «υπογραφή» της γνωστής εταιρείας. Θα έχουν εμβαδό 180 τ.μ., υψηλή συχνότητα, πιστή χρωματική απόδοση, αλλά και αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«H LG Electronics θα αποτελέσει τον Τεχνολογικό Πάροχο του νέου γηπέδου της ομάδας μας OPAP ARENA, σε μια συμφωνία αποκλειστικής βάσης, συνολικής διάρκειας τριών (3) ετών.

Μέσω των προϊόντων της LG Εlectronics, που διαχρονικά χαρακτηρίζονται από τεχνολογίες αιχμής και απαράμιλλη αξιοπιστία, η OPAP ARENA θα καλύψει τις ανάγκες της σε digital signage (ψηφιακή απεικόνιση) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσφέροντας έτσι σε όλους τους επισκέπτες και φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας!

Για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γενικός Διευθυντής της LG Electronics Ελλάς κος ‘Αρης Κουτελός δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε ενεργά σε ένα τόσο μεγάλο έργο που θα φιλοξενήσει σημαντικούς αθλητικούς αγώνες της ΑΕΚ και θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Για την LG ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και στόχος μας είναι μέσα από τις καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα μας, να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και ανάδειξή του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης