Παρουσία των οπαδών της ομάδας πραγματοποιείται η προπόνηση της ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά – Opap Arena», η πρώτη για την ομάδα, μετά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας βλέποντας τις αρκετές χιλιάδες κόσμου που ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια και αποθέωσαν την αποστολή, όταν αυτή έφτανε στο γήπεδο αποφάσισαν να ανοίξουν το γήπεδο και να μπουν στις κερκίδες οι οπαδοί τoυ συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αποθεώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για την ιστορική πρώτη προπόνηση στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena»!

Νωρίτερα όταν η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena» για την πρώτη της προπόνηση στο νέο γήπεδο του κλαμπ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της «Ένωσης» γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους του συλλόγου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι του «δικεφάλου» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους ψηλά στην Υπογειοποίηση επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Από εκεί ξεκίνησε η αποθέωση, ενώ όσο το πούλμαν έφτανε στην είσοδο του νέου στολιδιού των «κιτρινόμαυρων» έγινε χαμός! Συνολικά αυτήν την ώρα υπολογίζεται ότι πέριξ του γηπέδου βρίσκονται γύρω στους 4.000 οπαδούς της ΑΕΚ!

Αν μην τι άλλο, η προετοιμασία του «δικεφάλου» για το πρώτο ιστορικό παιχνίδι στο νέο του γήπεδο, τη Δευτέρα (3/10, 20:00) κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League 1, εξελίσσεται ιδανικά.

Πηγή: sport-fm.gr, Βίντεο: gazzetta.gr, Φωτογραφία: intime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης