Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μένουν στο σπίτι και γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο. Είτε μέσω τηλεπροπόνησης που καθιέρωσε ο Ιταλός γυμναστής, είτε με ασκησιολόγιο, ακολουθούν το σύνθημα «Stay At Home, Stay In Shape» στο σχετικό video, το οποίο απαθανατίζει τις κατ΄οίκον προσπάθειες των παικτών να κρατηθούν σε φόρμα.

«Στην νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έπειτα από την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού, είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν (και) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι Κιτρινόμαυροι… μένουν σπίτι, όπως επιτάσσουν οι στιγμές, όμως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον γυμναστή της ομάδας και στενό συνεργάτη του Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο και υπό τις οδηγίες του προσπαθούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

»Το ίδιο μήνυμα θέλησαν να στείλουν και στον κόσμο, μέσω ενός βίντεο που δημιούργησε με τη βοήθειά τους (και τη βοήθεια των αγαπημένων τους προσώπων) το AEK TV: ότι η παραμονή στο σπίτι δεν σημαίνει αποχή από την άθληση και την προσπάθεια διατήρησης μιας καλής φυσικής κατάστασης.

»Stay At Home, Stay In Shape!» αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης