Σύσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι άνθρωποι της ΑΕΚ με αντικείμενο την επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη 5 Μαΐου.

Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό όλοι όσοι έχουν να κάνουν με το προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» και για τον λόγο αυτόν υπάρχει περίπτωση οι προπονήσεις να αρχίσουν με μία μέρα καθυστέρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα μπει κανείς στα Σπάτα μέχρι να έχουμε και το τελευταίο αποτέλεσμα, οπότε δεν αποκλείεται να αρχίσουμε και μία ημέρα αργότερα» έλεγαν στην ΑΕΚ, δίνοντας το στίγμα της απόλυτης προτεραιότητας στην υγεία.

Όλες οι συνεννοήσεις έγιναν με βιντεοκλήσεις και με τηλέφωνο ανάμεσα στους Ίλια Ιβιτς, Βασίλη Δημητριάδη, τον γιατρό της ομάδας Χάρη Λάλο, τους προπονητές και τον υπεύθυνο του προπονητικού Αλέξη Παπαναστασίου.

Παράλληλα, ο επικεφαλής γυμναστής Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο έχουν ήδη καταρτίσει τα γκρουπ ατομικών προπονήσεων, που θα είναι αυστηρά των έξι ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στα δύο γήπεδα, τα οποία ήδη έχουν ελεγχθεί και έχουν προετοιμαστεί, ενώ στον χώρο υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικά. Το γυμναστήριο και οι υπόλοιποι εξωτερικοί χώροι παραμένουν κλειστοί, ενώ, αν χρειαστεί προπόνηση με όργανα, αυτή θα γίνει σε εξωτερικό χώρο με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.

Η πρώτη διά ζώσης συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ θα γίνει τη Δευτέρα στα Σπάτα έτσι ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες με βάση τις οδηγίες που θα έχει δώσει η υγειονομική επιτροπή του Υπουργείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης