Η κατασκευή του γηπέδου στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς άρχισαν οι διαδικασίες τοποθέτησης καθισμάτων στην κερκίδα και σε λίγες ημέρες θα γίνει η σπορά του χλοοτάπητα.

Καθυστερήσεις δεν υπάρχουν και είναι βέβαιο πως με την έναρξη της επόμενης σεζόν θα έχει παραδοθεί προς χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο γήπεδο που θα αποτελεί την έδρα της Κ19 και θα φιλοξενεί φιλικά της πρώτης ομάδας, έχει ήδη μία μεγάλη κεντρική κερκίδα έτοιμη, ενώ έχουν αρχίσει οι εργασίες και στην πλαϊνή.

Κάτω από την κεντρική έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των εσωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου, τα γραφεία που είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή αγώνων (π.χ. του διαιτητή) και τη μικτή ζώνη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Τελευταία αγωνιστική της σεζόν την Κυριακή (16/5) και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Οι περισσότεροι τραυματίες επέστρεψαν και μόνο οι Λάτσι, Ραντόνια, Νταντσένκο συνεχίζουν τη θεραπεία για τα προβλήματά τους. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Ολιβέιρα μπήκαν σήμερα στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ οι Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Λόπες έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και αναμένεται αύριο να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει τη νίκη σ’ αυτόν που ίσως είναι ο τελευταίος αγώνας του στον πάγκο του «Δικεφάλου» και θα παρατάξει πλήρη ομάδα για να κατακτήσει την τρίτη θέση, ξεπερνώντας «στο νήμα» τον Άρη.

 

* Συγχαρητήρια στον Φοίβο Μπότο έδωσε η ΑΕΚ για την άνοδο της Γκο Αχέντ Ιγκλς στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο 20χρονος μέσος της Ένωσης αγωνίζεται στην ομάδα του Ντέφεντερ ως δανεικός και η ΠΑΕ ανάρτησε τη φωτογραφία του στα social media και ανέφερε: «Συγχαρητήρια. Είμαστε υπερήφανοι για εσένα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης