Η εμφάνιση που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από μερικές εβδομάδες, ίσως εξελιχθεί από συλλεκτική σε… επίσημη! Στην Ένωση ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με τη φανέλα, αφιερωμένη στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πρόκειται για την εμφάνιση που κυκλοφόρησε εν μέσω καραντίνας και «ξεπούλησε» δύο φορές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ και επανακυκλοφόρησε. Οι κιτρινόμαυρες φανέλες είναι σαν τις επίσημες της εφετινής σεζόν, ενώ στην πλάτη έχουν την ονομασία #wefightcovid και το νούμερο 21. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις σχετικές δράσεις για δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική «αξιοποίηση» της φανέλας #wefightcovid είναι κάτι που έχει υπάρξει ως σκέψη και στον ΟΠΑΠ που έχει στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια με την «Ομάδα Προσφοράς». Έτσι, δεν αποκλείεται η συμμετοχή της ΑΕΚ στα play off και η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας να συνδυαστεί και με ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα από τον «Δικέφαλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης