Όσο λιτή επιτάσσουν οι καιροί ήταν η τελετή κοπής της πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Παρέστησαν μόνο οι παίκτες και ο Χιμένεθ με το επιτελείο του, ενώ η διαδικασία κράτησε μόλις 10 λεπτά με τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ να λέει στους παρευρισκόμενους:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να κόβω την πίτα της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και όσα διαθέτει μέσα του ο καθένας για την ομάδα που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νεαροί Θεοχάρης και Χριστόπουλος βρήκαν τα φλουριά, που αντιπροσώπευαν ταξίδι και ηλεκτρονική συσκευή.

Νωρίτερα, είχε διεξαχθεί η πρωινή προπόνηση της ομάδας, με καλό νέο την επιστροφή του Θεοδόση Μαχαίρα σε κανονικούς ρυθμούς. Όμως, το ιατρικό επιτελείο και οι υπεύθυνοι αποκατάστασεις «κουράρουν» πλέον οκτώ ποδοσφαιριστές: τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο, Ολιβέιρα, Σιμόες, Μπακάκη οι οποίοι θα αργήσουν να επιστρέψουν, τον Σάκχοφ που θα δοκιμάσει την Πέμπτη να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα για να προλάβει το ντέρμπι (28/2) με τον Παναθηναϊκό και τους Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλη που επίσης αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης