Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Μηνά Λυσάνδρου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, μολονότι αναγνώρισε ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στα πλέι οφ (1-1 με τον Παναθηναϊκό), εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους εμψυχώσει, προκειμένου να πετύχουν τους δύο στόχους που έχουν τεθεί και δεν είναι άλλοι από τη δεύτερη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναφέρθηκε στις μειώσεις στα συμβόλαια, λόγω κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ έκανε αυτό που συστήνουν οι FIFA και UEFA και αυτό που προβλέπεται παγκοσμίως λόγω της κατάστασης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επεισόδιο των Βράνιες-Βέρντε στο πρόσφατο ντέρμπι με το «τριφύλλι» αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον Σιμόες.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε: «Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί».

Εν συνεχεία, μιλώντας για την ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ με το «τριφύλλι», επισήμανε πως «Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να τους πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο επεισόδιο των Βράνιες-Βέρντε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αθηναϊκού ντέρμπι, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον Σιμόες (σ.σ.: πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια δίχως την άδεια του Μάσιμο Καρέρα, όταν έγινε αλλαγή την Κυριακή), δήλωσε: «Δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και το κλαμπ και τον εαυτό σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και με τον Ίλια Ίβιτς για τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ, αλλά και με τον Μηνά Λυσάνδρου για το ζήτημα των έργων στα Σπάτα με την επέκταση του προπονητικού κέντρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης