Με στόχο την πρόκριση θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου η ΑΕΚ στη ρεβάνς επί ουκρανικού εδάφους (22/02), όπως διατράνωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Τάσος Μπακασέτας.

Για το ίδιο ματς μίλησε και ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, τονίζοντας ότι η Ντιναμό δεν είναι ομάδα που τρομάζει την Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα θα κριθούν εκεί. Η μόνη ισοπαλία που δεν μας κάνει είναι το 0-0 αλλά δύσκολα η ομάδα μας θα μείνει στο μηδέν και αμυντικά δεχόμαστε δύσκολα γκολ. Όλα είναι ανοιχτά, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, υπάρχει το ελαφρυντικό ότι δεν είχε επίσημο αγώνα για καιρό, εμάς αυτό δεν μας απασχολεί, πάμε εκεί για την πρόκριση και δεν τελειώνουν πουθενά τα όνειρα. Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση», τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ ο Βράνιες από την πλευρά του σχολίασε στο ίδιο μέσο:

«Αισθάνομαι άσχημα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και γιατί η δεύτερη κάρτα που πήρα ήταν άδικη, δεν έκανα φάουλ. Πρέπει να περάσουμε. Η Ντιναμό δεν είναι φόβητρο για την ποιότητα της ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης