Μία απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της 10ης μέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έβαλαν τους ποδοσφαιριστές τους να παίξουν δίτερμα στο μισό γήπεδο και στη συνέχεια έκαναν δουλειά στις στημένες φάσεις. Ωστόσο, η προπόνηση δεν κύλησε δίχως απρόοπτα.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε διότι ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο τραυματίας Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο το πρωί και ακολούθησε ατομικό το απόγευμα.

Κάτι που σημαίνει πως δύσκολα κάποιος από τους δυο ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό της Παρασκευής απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας ((17.00-Novasports 2HD) στην πολωνική πόλη Ράντομ, η οποία βρίσκεται περίπου μία ώρα μακριά από το αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ. Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό των «κιτρινόμαυρων», μετά από εκείνο κόντρα στη Μίετς Λέγκνιτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία προπόνηση για την ΑΕΚ στην Πολωνία είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (10.00). Το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Βαρσοβία και από εκεί θα πετάξει για την Αθήνα με προβλεπόμενη ώρα άφιξης στις 21.45.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης