Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ, καθώς εκτός προπόνησης έμεινε ο Όλεγκ Νταντσένκο και έτσι δημιουργείται τεράστιο κενό στη δεξιά πλευρά της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. Ο Ουκρανός είχε υποστεί διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σήμερα έκανε αποθεραπεία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Εάν δεν τα καταφέρει -και σε συνδυασμό με την απουσία του Μιχάλη Μπακάκη- ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει και πάλι να καταφύγει σε αλχημείες, προκειμένου να καλύψει το κενό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είτε θα επαναφέρει μετά από καιρό τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, είτε θα εμπιστευτεί τη δεξιά πτέρυγα στον Στράτο Σβάρνα. Η τελευταία περίπτωση, όμως, προϋποθέτει ότι σε 48 ώρες εναντίον του Άρη (11/4, 15:00, Novasports 1HD) θα αγωνιστεί για ολόκληρο το 90λεπτο ο Ντμιτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία δύο μηνών.

Γενικά τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν… ήσυχη την ΑΕΚ, αφού εκτός παραμένουν οι τραυματίες Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια, Ευθύμης Χριστόπουλος, ο Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, και ο Αντρέ Σιμόες που παραμένει στην Πορτογαλία και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης