Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Μπράιτ Ενομπακάρε.

Ο Άγγλος, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τη σεζόν 2020/21, βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και γυμνάστηκε ατομικά. Επίσης, υποβλήθηκε σε μετρήσεις κι από τα αποτελέσματα τους θα κριθεί το χρονικό διάστημα στο οποίο θα ενσωματωθεί στο ομαδικό προπονητικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Η πρώτη προπόνηση του @b_enobakhare26 στα Σπάτα! #aekfc#summertsanfers#aekfamily#enobakhare#training#spata

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

 

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ φρόντισε να απαλλάξει τον Καρέρα από ένα περιττό άγχος, διευθετώντας το θέμα της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο έως το τέλος της περιόδου. Με την καταβολή τιμήματος (200.000 ευρώ) στη Λας Πάλμας, ο Αργεντινός θα παραμείνει στην Αθήνα και τον Ιούλιο για να ενισχύσει την ΑΕΚ στην τελική ευθεία της προσπάθειάς της.

Άλλωστε, όπως είχε δημοσιεύσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την περασμένη εβδομάδα, το μοναδικό πρόβλημα με τους δανεικούς αφορούσε τον Βράνιες.

Τόσο ο Αραούχο όσο και ο Σιμάνσκι συνεχίζουν κανονικά, με τον Πολωνό να παραμένει –πιθανότατα- μόνιμα στην ΑΕΚ με καταβολή ρήτρας, ενώ για τον Αραούχο οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια νέου δανεισμού.

Ενδεχόμενο το οποίο είχε απορριφθεί συλλήβδην από τον πρόεδρο της Λας Πάλμας πριν, όμως, ξεσπάσει η πανδημία η οποία έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης