Φρένο στην προπονητολογία επιδιώκει να βάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το θέμα του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ κυριαρχεί στην «κιτρινόμαυρη» ενημέρωση. Το γεγονός αυτό, όμως, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν χαθεί.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για τα play off, αλλά και τη ρεβάνς των ημιτελικών κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και “θα το παλέψουμε με τον Μανόλο και τους παίκτες που υπάρχουν”, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Χιμένεθ, αφενός δεν διαψεύδεται αφετέρου όμως διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί απολύτως καμία απόφαση για την διαδοχή κατάσταση.

“Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν” είναι η τοποθέτηση που εκφράζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης