Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν για τον Αργύρη Γιαννίκη, όσον αφορά στους Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να είναι ετοιμοπόλεμοι στο προσεχές ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, αμφότεροι εντάχθηκαν την Πέμπτη στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό (21/11, 19:30).

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος το «παλεύει» για να είναι παρών την Κυριακή. Ο έμπειρος στόπερ θα προσπαθήσει αύριο να μπει στο ομαδικό και, αν τα καταφέρει, τότε θα είναι κι αυτός στην αποστολή.

Λιβάγια: «Μου φέρθηκαν καλά στην ΑΕΚ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, συνέντευξη στην κροατική ιστοσελίδα «Dalmatinski Portal» παραχώρησε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μίλησε και για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

«Μου φέρθηκαν καλά. Ακόμα και σήμερα, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και ο αρχηγός μού στέλνουν μηνύματα. Έχω πρόσκληση να πάω στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω διά ζώσης το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ (9 Ιανουαρίου 2022), δύσκολα όμως θα φύγω».

Επίσης αναφέρθηκε στο χρονικό της μεταγραφής του στη Χάιντουκ: «Ήμουν σπίτι μου για τα Χριστούγεννα και την 1η Ιανουαρίου του 2021, με κάλεσε ο πρόεδρος Λούκσα Γιακόμπουσιτς και με ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση να έρθω.

Του απάντησα πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει, επειδή δεν θα με άφηναν να φύγω, έχοντας συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες. Ήμουν τότε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας μας. Ήταν δίκαιοι όσον αφορά στο συμβόλαιο, μου προσέφεραν ένα νέο για πέντε χρόνια. Από τότε πέρασαν 25 ημέρες και είχα κάποιες διαφωνίες με τον προηγούμενο προπονητή στην ΑΕΚ (σ.σ. Καρέρα) και δεν ήθελα πια να ανανεώσω το συμβόλαιό μου.

Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από την Τουρκία και πίστευαν πως ήταν θέμα χρημάτων, όμως αυτό δεν ήταν αλήθεια. Όσο όμορφα και αν είχα περάσει εκεί, ήθελα να αλλάξω κάτι στη ζωή μου. Τότε με κάλεσε ξανά ο πρόεδρος της Χάιντουκ και με ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση να πάρω μεταγραφή. Είπα: “Ας το προσπαθήσουμε, γιατί όχι;”

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής με τον οποίο είχα κατακτήσει το πρωτάθλημα, επέστρεψε στην ΑΕΚ και με ικέτευε να συνεχίσω, όμως το μυαλό μου δεν ήταν πια εκεί. Δεν ήθελα πια να μείνω στην ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μού άρχισαν και κράτησαν δέκα μέρες».

Τέλος, αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από χρηματικές εκκρεμότητες που υπήρχαν τότε: «Ναι, άφησα κάποια χρήματα, αλλά το σημαντικότερο ήταν να παίζω. Θα μπορούσα να έχω πάρει από την ΑΕΚ αυτά που ανήκαν σε μένα βάσει συμβολαίου, αλλά ήξερα πως δεν θα ήμουν χαρούμενος. Και το να μην παίζεις για έξι μήνες είναι μεγάλο διάστημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης