H ΑΕΚ επικράτησε 4-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Οικονόμου στο 39’, ενώ ο Μάλης με αυτογκόλ στο 50’, ο Μπογέ στο 82’ και ο Γαλανόπουλος στο 84’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο με στόχο να κυκλοφορήσει την μπάλα και να κυριαρχήσει. Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες η ΑΕΚ προηγήθηκε. Στο 39ο λεπτό ο Μπακασέτας σέντραρε και ο Οικονόμου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 ήρθε γρήγορα. Στο 50’ ο Κλωναρίδης γύρισε την μπάλα και ο Μαλής στην προσπάθειά του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ, με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει… πρόωρα.

Ο ρυθμός άρχισε σιγά σιγά να πέφτει, όμως στο 82ο λεπτό ο Μπογέ με ωραίο διαγώνιο τελείωμα από την περιοχή σημείωσε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γαλανόπουλος ήρθε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα (4-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 39′ Οικονόμου, 50′ αυτ. Μαλής, 82′ Μπογέ, 84′ Γαλανόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Μάζουρεκ

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Κλωναρίδης (76′ Γκάλο), Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (52′ Μάνταλος), Μπογέ, Λιβάγια (67′ Αλμπάνης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Μιχάι, Αμαράλ, Μάρκος Πάουλο (53′ Τσιγγάρας), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ, Μανά (64′ Γκούγκα), Μπαΐροβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης