Ξεκίνησε το τριήμερο, κατά το οποίο η μεταγραφική δραστηριότητα στην ΑΕΚ (και όχι μόνο) θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Τον… χορό άνοιξε ο δανεισμός του Παναγιώτη Ιατρούδη στην Φόλενταμ.

Ο 21χρονος επιθετικός τα βρήκε στους προσωπικούς όρους με την ομάδα της Β΄ κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος και έτσι η μετακίνηση ολοκληρώθηκε με την σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του διεθνούς νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιατρούδη στην ολλανδική Φόλενταμ, με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2021».

Το δρόμο του Ιατρούδη αναμένεται να ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλοι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, οι Γιούσης, Μπάμπης, Μπούσης, Σαρδέλης και Ντέλετιτς.

Στο πεδίο των αποχωρήσεων κομβικό ρόλο παίζει η υπόθεση του Νταβίντ Σιμάο που δεν υπολογίζεται, ενώ αναζητείται ομάδα τόσο για τον τέταρτο γκολκίπερ Θεοχάρη, όσο και για τον Γιαννούτσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με άλλα λόγια, οκτώ ποδοσφαιριστές περισσεύουν στα πλάνα του Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Και όλα αυτά ενώ η απόκτηση ενός σέντερ μπακ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ειδικά μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης