Συγκίνηση και χαρά σκόρπισε στα Σπάτα με την παρουσία του ο μικρός Γιάννης, ο φίλος της ΑΕΚ τον οποίον είχαν επισκεφτεί στο νοσοκομείο παίκτες της ομάδας, πριν από μερικούς μήνες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Γιάννης είναι πλέον πολύ καλά, ολοκλήρωσε τον κύκλο των θεραπειών στην Αθήνα και η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ετοιμάσει έκπληξη στον ίδιο και την οικογένεια του, καλώντας τον στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

«Σε θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Σε χρειαζόμαστε κοντά μας. Να μας υποσχεθείς ότι θα ξανάρθεις» του είπε ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, ενώ ο μικρός ευχήθηκε πρόκριση στην Ελβετία, εναντίον της Σεντ Γκάλεν (24/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη συνέχεια τον… ανέλαβε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και τον κατέβασε για να φωτογραφηθεί με τους παίκτες στο γήπεδο πριν από την προπόνηση και να πάρει τα δώρα που του είχαν ετοιμάσει. «Με εσένα μαζί μας, δεν φοβόμαστε τίποτα» του είπε ο Δημητριάδης.

Στο μήνυμα της στα social media η ΠΑΕ αναφέρει:

«Τον γνωρίσαμε στην Κρήτη, μας είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει να μας βρει στα Σπάτα! Ο δικός μας Γιάννης, θριαμβευτής στη δική του μάχη, εκπλήρωσε σήμερα την υπόσχεσή του για να ευχηθεί στην αγαπημένη του ομάδα καλή επιτυχία και πρόκριση στην Ελβετία! “Γιάννη, σε θέλουμε δίπλα μας, σε περιμένουμε και πάλι εδώ” του είπε ο αρχηγός!

Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης!

Για πάντα δίπλα μας!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης