Ανατρέπονται ξανά τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ, καθώς η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Εμάνουελ Ινσούα φαίνεται πως δεν είναι οριστική.

Σε αυτό, ίσως παίξει ρόλο η αλλαγή στάσης από την πλευρά του παίκτη, που έριξε γέφυρες συνεννόησης με τους «κιτρινόμαυρους» δείχνοντας διάθεση συμβιβασμού, σε αντίθεση με την αρχική άτεγκτη στάση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι αποσύρει την πρόταση της την προηγούμενη Δευτέρα, ο αδελφός του πρώην αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού πού είναι και εκπρόσωπος του, ήρθε εκ νέου σε επαφή με τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Κύριο χαρακτηριστικό των συνομιλιών ήταν η διάθεσή του να βρεθεί λύση πάνω στην τελική πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ.

Στα υπέρ του παίκτη, είναι η θετική άποψη του Μάσιμο Καρέρα και η επιθυμία του να κλείνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα μεταγραφικά μέτωπα που μένουν ανοιχτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα κατά, το γεγονός ότι παίχτηκε ακόμα ένα μεταγραφικό σίριαλ έστω μικρής διάρκειας για ένα ποδοσφαιριστή που είναι στα 29 του, χωρίς να έχει επιδείξει κάτι σημαντικό στην καριέρα του.

Χωρίς να έχει κατακτήσει τίτλο και με μόλις 12 συμμετοχές στην ισπανική Λίγκα το 2015 με τη Γρανάδα, όσον αφορά τις εμπειρίες του από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης