ΑΕΚ: Νέα ανατροπή με τον Ινσούα που ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 17:55
ΑΕΚ: Νέα ανατροπή με τον Ινσούα που ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο

Ανατρέπονται ξανά τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ, καθώς η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Εμάνουελ Ινσούα φαίνεται πως δεν είναι οριστική.

Σε αυτό, ίσως παίξει ρόλο η αλλαγή στάσης από την πλευρά του παίκτη, που έριξε γέφυρες συνεννόησης με τους «κιτρινόμαυρους» δείχνοντας διάθεση συμβιβασμού, σε αντίθεση με την αρχική άτεγκτη στάση της.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι αποσύρει την πρόταση της την προηγούμενη Δευτέρα, ο αδελφός του πρώην αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού πού είναι και εκπρόσωπος του, ήρθε εκ νέου σε επαφή με τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Κύριο χαρακτηριστικό των συνομιλιών ήταν η διάθεσή του να βρεθεί λύση πάνω στην τελική πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ.

Στα υπέρ του παίκτη, είναι η θετική άποψη του Μάσιμο Καρέρα και η επιθυμία του να κλείνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα μεταγραφικά μέτωπα που μένουν ανοιχτά.

Στα κατά, το γεγονός ότι παίχτηκε ακόμα ένα μεταγραφικό σίριαλ έστω μικρής διάρκειας για ένα ποδοσφαιριστή που είναι στα 29 του, χωρίς να έχει επιδείξει κάτι σημαντικό στην καριέρα του.

Χωρίς να έχει κατακτήσει τίτλο και με μόλις 12 συμμετοχές στην ισπανική Λίγκα το 2015 με τη Γρανάδα, όσον αφορά τις εμπειρίες του από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 17:58