Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Ζόρια (19:55, COSMOTE SPORT 3 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι τρεις βαθμοί που πήρε η ΑΕΚ με το επιβλητικό 4-1 στη Ζαπορίζια δεν θα σημαίνουν απολύτως τίποτα εάν δεν διπλασιαστούν στο ΟΑΚΑ.

Πριν από τρεις εβδομάδες η ΑΕΚ κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, τώρα όμως έχει απέναντί της μία πολύ πιο επιφυλακτική αντίπαλο που σίγουρα δεν θέλει να φύγει από το Europa League με «μηδέν» και, αν δεν καταφέρει να το αλλάξει αυτό εναντίον της ΑΕΚ, πολύ δύσκολα θα το πετύχει με αντιπάλους την Μπράγκα ή τη Λέστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση παίζει χωρίς τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο και τους Λόπες, Γκαρσία, Σιμάνσκι. Η Ζόρια, από την άλλη πλευρά, δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς αλλά προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, αφού στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, Λιβάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζόρια (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Αμπού Χάνα, Κομτσενόφσκι, Βέρνιντουμπ, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Κοτσέργκιν, Καμπάεφ, Γιουρτσένκο, Χρόμοφ, Πέροβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης