Ες αύριον τα σπουδαία για τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αλ Νασρ των ΗΑΕ. Ο αραβικός σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ ώστε να καλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας 4.300.000 ευρώ (3.800.000 μετρητά και άλλες 500.000 για επίτευξη στόχων), ούτως ώστε να αρχίσει η επίσημη ανταλλαγή e-mails και να πέσουν οι υπογραφές.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται κι η απουσία του από τον τελικό κυπέλλου της Κυριακής, καθώς αμέσως μετά τη συμφωνία σε συλλογικό επίπεδο, θα αναχωρήσει για το Ντουμπάι προκειμένου να υπογράψει το «αυτοκρατορικό» του συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποχώρηση του αρχηγού, μετά από έξι χρόνια, σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα «φουλάρει» για τον Αλέις Γκαρσία, το όνομα του οποίου αποκάλυψε πρώτο το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όσον αφορά έναν άλλον μέσο που απασχόλησε την Ένωση, τον Κύπριο Γρηγόρη Κάστανο, το ενδιαφέρον δεν υφίσταται πλέον μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Η ΑΕΚ είναι πλήρης στη μεσαία γραμμή με «Γαλανό», Σιμάνσκι, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς και αναζητά μόνο τον αντικαταστάτη του Μάνταλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης